Rasist i landet mellanmjölk

 
 

Undrar om jag är rasist. Enligt svensk politik och de som både saknar studentmössa och egen insikt är jag det.

Vad är man när man är rasist egentligen?

 Jag själv är vit, född i Sverige och lever efter Svenska traditioner... enligt vissa har jag redan i denna mening gjort mig skyldig till rasism.

 Varför måste vårat samhälle bestå av, dels beslutsfattare som är så jäkla rädda för att kanske eventuellt hamna i konflikt, dels vanliga medborgare som är så jävla kåta på att få uppmärksamhet att de säger vad som helst utan att använda hjärnan (och det innan man öppnar foderluckan ).

 Mitt land har historia från stenålder o lite till. Från denna tid har vi skapat traditioner, vissa importerade från andra länder och traditioner.

Det finns mycket här som jag verkligen undrar hur man kan få till rashat.

 Jag har en TOR-hammare i kedja runt min hals, min farmor fixade denna till mig.

Varför har jag det? Måste jag ha ett skäl till det? Måste DU ha ett skäl till att byta handväska varje månad även om den gamla är hel o fin... DU kanske till och med stödjer barnarbete på detta sätt.

Min TOR-hammare har jag runt halsen för att jag fått den av farmor, för att jag tycker asa-tron ( natur-religion ) var mera ärlig än öken-religionerna ( islam, kristendom osv ), sen för att jag är en åsk-nörd som fotar åska varje sommar o då givetvis har jag ju " God of thunders " symbol runt halsen.

 Så när blir då hammaren en symbol för rasism?

Om vi börjar med att kolla lite på tider osv.......asa-tron slutade i Sverige runt 1100 talet och ersattes av kristendom... för ni som tillhör släktet " totalt intelligens befriad människa " var alltså den nordiska mytologin innan 1100 talet.

Hur kan då hammaren stå för nazism? ... jag är inte bäst på allt här man jag är väldigt säker på att Hitler inte var född på 700 talet, eller att vikingarna i sina skepp hade en swastiska på skepps-sidan.

Så hur blir då hammaren en symbol för rashat?....jo, tack vare folk som representerar landet mellanmjölk, dvs NI...ni som inte säger vad som är, sanning, hur det egentligen ligger till. Mellanmjölkarna sitter istället kvar på arslet och håller med för här får dom plötsligt vara med och vara någon i något......avsaknad av ryggrad kanske.

 Summan blir att vi nu bestämt att hammaren är en symbol för rashat och att självaste Tor var Görings högra man.

Själv vill jag åxå ändra i historien lite.....Hitler var inte ond, utan en god medborgare som såg till att judarna kom till en bättre värld då de hade det så svårt här....man skulle kunna påstå att Hitler var våran tids Jesus................................och där lämnade vi förnuftet.

När blev det ok att ändra historien?......bara för att man inte orkar säga sanningen om våra symboler eller traditioner för att det finns en viss risk för missförstånd som kan leda till en konflikt...ynkryggar.

 Andra saker som gör att jag är rasist är att jag älskar mitt land så mycket att jag vill ha dess flagga på bilen, mina kläder... kanske ha en tavla med Svenska flaggan på.

När blev våran fana en symbol för rashat? Går jag ut på min baksida och sätter upp en Svensk flagga så tar det en sekund så är jag rasist.....men om jag sätter upp en USA-flagga då, stor som hela fasaden....jo, ingenting händer.

Måste säga att det är jävligt lustigt hur min flagga kan bli mer hat mot tex irakier och iranier då det är USA som har mer politiskt med de 2 länderna att göra än Sverige.

Just det ja, landet mellanmjölk igen, där vi springer o gömmer oss bakom feghet.

 På en skola i klockartorpet hade en elev i åldern 9 år en tröja med en Svensk flagga på, ungen blev hemskickad från skolan för att " här har vi noll-tolerans mot rasism " ???....till saken hör åxå att det satt andra barn i salen med tröjor med USA flagga.....ungen kom tillbaka med en väldigt bra förälder som inte stod för mellanmjölken utan läste lusen av både rektor och lärare för de gjort flaggan till en symbol för rashat...ungen fick ha på sig sin tröja med Svenska flaggan på.

 Nu är det snack om pepparkakan, att inte få sjunga sången om pepparkakeland osv för att det anses vara rashat med i bilden.

Även att censurera kalle på julafton är ganska knäppt måste jag säga. Det heter att Disney har bestämt...men vi ( statens television ) har ju rätten att visa den version vi har köpt... eller vågar vi inte sända orginalversionen utan skyller på Disney i stället, så blir inte judar o mörkhyade kränkta... hur speglas den vita ariska mannen i kalles jul ? jo som en knäppgök som alla andra i filmen, kanske värre.

" HUR DUM I HUVVET ÄR MÄNNISKAN "

Jag har lite svårt att se lille Albin 7 år representera KKK iförd staffat-dräkt....men visst, vill man så kan man säkert se det åxå om man är helt dum i huvvet.

 Vi har tagit bort nationalsången på vissa skolor för att det inte ska ge skolan en stämpel av att vara rasister.

 - har du hört att Oxelbergsskolan består av rasister ?

- nae...

-jo förstår du...på skolavslutningen så sjöng de nationalsången...allihop

-å herre min Gud...jaja, då förstår man ju ett å annat

 

Visst låter det helt jävla sjukt, men så är det i Sverige i dag när det gäller våran egen nationalsång.

Om det skulle vara 50 % negrer i Svenska hockeylaget så vet jag att de skulle sjunga Svenska nationalsången innan match med ryssen, så varför inte på Svenska skolor?

 Vi kanske ska ta bort den bruna o svarta kritan i färgkrita asken åxå...så att det inte kränker någon.

 Mina barn älskar Tintin, och genom att de gör det så måste ju det vara ett starkt tecken på att de är rashatare... speciellt min dotter som både gillar Tintin och även rider på hästar....är övertygad om att hon är nazist.

Och där försvann förnuftet igen... men jag vet ju det när jag skriver detta, men väldigt många andra vet inte detta....en av 5 som läser detta fattar inte ironin i det jag skrev utan tror att min dotter är nazze för att hon rider o läser Tintin.

 Är det inte dags att ta tillbaka Sverige nu, en gång för alla.

 Beskylla våran Svenska fana för att vara en symbol för rashat borde ge böter eller högre.

Att stödja teorier som att Tors hammare är rasistiskt, att pepparkakan är KKK fast i brun form, att Tintin var medlem i nazzerörelsen på 30-talet, att negerboll är rasism, nationalsången är våran nya kampsång för rashat mm mm, är vad som kännetecknar en jävla ynkrygg....en landsförrädare....en sann produkt av mellanmjölkens land.

 

RSS 2.0